Termeni și condiții

Vă rugăm sa citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale acestui site, întrucât accesarea să presupune acceptul dumneavoastră cu privire la clauzele stipulate. Vizitarea în continuare a acestui site presupune că sunteți de acord cu acești termeni și condiții. Serviciile pe care acest site le furnizează sunt rezervate persoanelor peste 18 ani.

Termeni și condiții generale de vânzare

Datele de identificare :

S.C. OVIDANMARC S.R.L.

CIF : RO31801726

Reg.com. : J40/7402/2013

Adresă : str.Știrbei Vodă, nr.126, Sector 1, București

Telefon : 0727.894.590

vanzari@smokemania.ro

 

Termeni și definiții :

Vânzător –S.C. OVIDANMARC S.R.L.

Cumpărător – persoana juridică/persoană fizică majoră care are acces la conținutul site-ului nostru, are un cont activ pe site-ul nostru și care efectuează o comandă.

Cont – secțiunea din site alcătuită dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permite cumpărătorului efectuarea comenzii și care conține informații despre client/cumpărător și istoricul cumpărătorului.

Lista de dorințe – secțiune din Cont care permite cumpărătorului să își creeze o listă cu produse pe care le dorește.

Comanda – un document electronic ce are rol de formă de comunicare între vânzător și cumpărător prin care cumpărătorul transmite vânzătorului, prin intermediul site-ului, intenția sa de a achiziționa bunuri și servicii de pe site.

Bunuri și servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate în comandă, care urmează să fie furnizate de către vânzător cumpăratorului ca urmare a contractului încheiat.

Contract –contractul încheiat între vânzător și cumpărător fără prezența fizică simultană a celor doi.

Conținut :

  • toate informațiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
  • conținutul oricărui e-mail trimis cumpărătorilor de către vânzător prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • orice informație comunicată prin orice mijloc de către un angajat/colaborator al vânzătorului cumpărătorului, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta;
  • informații legate de bunurile și/sau serviciile și/sau tarifele practicate de vânzător într-o anumită perioadă;
  • date referitoare la vânzător, sau alte date privilegiate ale acestuia.

 

Review – o evaluare scrisă de către deținătorul unui cont de client, evaluare redactată pe baza experientei personale și capacității acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune dacă produsul sau serviciul respectă sau nu specificațiile menționate de către producător.

 

Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfacție a unui cumpărător față de un produs. Rating-ul se exprimă sub formă de stele, fiecare produs putând primi un punctaj de la o stea la cinci stele. Acest grad de satisfacție va fi asociat întotdeauna review-ului scris de cumpărător asupra unui produs sau serviciu.

 

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv poșta electronică (e-mail, SMS) asupra bunurilor și serviciilor și/sau a promoțiilor desfășurate de vânzător într-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea vânzătorului cu referire la informațiile conținute de acesta.

 Acceptare TCGV

Administratorul vă oferă accesul în magazinul online și utilizarea acestuia, sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor termeni și condiții. Prin accesarea, utilizarea, obținerea sau achiziționarea oricărui produs, conținut, date, materiale, informații sau servicii prin intermediul magazinului nostru online, dumneavoastră sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții. Administratorul își rezervă dreptul de a completa sau modifica orice informație din magazinul virtual fără a anunță în prealabil utilizatorii site-ului.

Drepturi de autor

- Vizitatorul/Cumpărătorul înțelege dreptul de proprietate intelectuală și nu va descarcă/utiliza conținutul magazinului online B2BSMOKEMANIA.ro , imagini, descrieri, elemente grafice, fără acordul scris al administratorului întrucât reprezintă proprietatea administratorului,  fiind apărat de legea dreptului de autor și de legile referitoare la proprietatea intelectuală și industrială.

Perfectarea contractului la distanță, valabilitate

- Odată cu lansarea comenzii de pe magazinul online b2bsmokemania.ro , cumpărătorul acceptă comunicarea prin e-mail sau telefon prin care administratorul își derulează activitatea.
- Prezentul contract la distanță întră în vigoare în momentul confirmării comenzii de către administrator.
TCGV magazinului online b2bsmokemania.ro stau la baza contractului astfel perfectat.
- Administratorul nu consideră sub nicio formă o comandă neconfirmată că având valoarea unui Contract.
-Cumpărătorul devine proprietarul mărfii după confirmarea plății, în cazul plății prin chitanta, card sau ramburs, respectiv după perfectarea transportului  în cazul platilor prin OP .

Prețuri, modalități de plata, facturare

-Prețurile sunt afișate pe pagina dedicată fiecărui produs, conțin TVA și nu includ cheltuielile de livrare decât dacă este specificat în mod expres acest aspect.În cazul în care prețul nu este afișat, veți avea posibilitatea de a cere o ofertă iar un operator vă va comunica prețul în cel mai scurt timp posibil.Prețul produsului comandat este cel afișat la dată plasării comenzii.Prețul imprimat pe factură este același cu cel transmis de operatori în momentul confirmării comenzii.Modalitățile de plată sunt disponibile pe pagină de lansare a comenzii.

-Pe baza informațiilor deținute de S.C. OVIDANMARC S.R.L. și a celor furnizate  de cumpărător va fi emisă o factură pentru bunurile livrate. Totodată, coletul va fi însoțit de documentația prevăzută de lege pentru produsul /produsele comandat(e), după caz: certificat/declarație de conformitate, certificat de garanție, instrucțiuni de utilizare, etc.

Stocuri

Produsele sunt disponibile în stoc. Cu toate acestea, administratorul nu poate garanta disponibilitatea produselor postate. Clienții sunt informați corect, conform termenilor și condițiilor, de disponibilitatea produselor comandate înainte de confirmarea livrării. Rareori, pot apărea erori de comunicare în acest sens.

Garanții

S.C. OVIDANMARC S.R.L. garantează că produsele livrate sunt originale, sigilate ( în formă în care provin de la parteneri) și însoțite de factură fiscală, chitanță (eliberată de administrator sau firma de curierat) și după caz certificat de garanție (pentru produsele care necesită garanție). Declarăm pe proprie răspundere, conform prevederilor art. 5 din HG nr.1022/2002 privind regimul produselor care pot pune în pericol viață și sănătatea, securitatea muncii și protecția mediului că produsele livrate nu pun în pericol viață, sănătatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului și sunt în conformitate cu: Directivele CE 67/549/CEE și 1999/45/CE ( în condițiile respectării manipulării, transportului și depozitării conform Fișelor Tehnice și a Fișelor de Securitate emise de furnizor și aflate în original la sediul societății și pe site-ul www.b2bsmokemania.ro în dreptul produselor în cauză.
Pentru orice reclamăție sau sesizare va rugăm să ne contactați la adresa de email magazine@smokemania.ro.

Informații privind exercitarea dreptului de retragere

Aceste prevederi se completează cu legea 365/2002 privind comerțul electronic republicată și modificată și cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii.

Politică de retur

Conform OUG 34/2014 aveți dreptul de a va retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele și fără a suportă penalități în termen de 30 zile. Perioada de retragere expiră după 30 zile începând de la ziua la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, altă decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a va retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă. În acest scop, puteți folosi modelul de retur alăturat.Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecințele returului

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 30 zile de la dată la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a va retrage din prezentul contract. Costurile suplimentare reprezintă orice costuri (transport, livrare, diminuare a valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii calităților și funcționarii produselor, taxe poștale sau de orice altă natură) care urmează a fi suportate de consumator cu ocazia exercitării dreptului de retragere. Costurile aferente serviciului de curierat nu sunt returnabile. Putem amâna rambursarea pâna la dată la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată. 
În cazul în care ați recepționat produse în legătură cu contractul, expediati produsele sau înmânati-le direct nouă în showroom-ul din bd.Barbu Văcărescu, nr.13, București, Sector 2, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 30 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 30 zile.
.Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor. Consumatorul este responsabil de integritatea produsului până la intrarea în posesia magazinului.
Sunteți responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționarii produselor.
La solicitarea și cu acordul consumatorului, S.C. OVIDANMARC S.R.L. poate recomanda cumpărătorului achiziționarea altui produs de o calitate și la un preț echivalent cu cele solicitate în prima comandă. Comandă inițială va fi anulată la dată confirmării comenzii produsului/produselor ce înlocuiesc produsul inițial.

Dacă va gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 30 zile de utilizare gratuită.

Nu pot fi returnate produsele care:
·      au făcut obiectul unei comenzi speciale
·      au fost distinct personalizate la cererea consumatorului
·      prezintă urme de lovire, deteriorare, uzură
·      nu mai au ambalajul original intact, cu toate accesoriile și eticheta integre.
·      sunt puse prin orice mijloc într-o stare necorespunzătoare repunerii în vânzare
Pentru produsele ridicate de către cumpărător direct din magazin, întrucât cumpărătorul are posibilitatea de a verifica produsul în mod direct, nu se aplică condițiile de retur prevăzute în prezenta secțiune.
 
S.C. OVIDANMARC S.R.L. va suporta cheltuielile de retur dacă acesta îi este imputabil. (Produsele primite nu corespund comenzii, sunt altele decât cele solicitate prin transmiterea acesteia).
 
Pentru alte informații legate de returul produselor va rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email vanzari@smokemania.ro.

Program de lucru, livrări, termene

-O comandă poate fi plasată în orice moment dar perioada de procesare este de Luni până Vineri în intervalul orar 10-18, exceptând sărbătorile legale.

- Termenul de livrare pentru produse este de 48-72 ore din momentul confirmării livrării.
- Livrările fizice se efectuează door to door, prin curierat rapid.Pot există întârzieri față de termenul de livrare stabilit în momentul confirmării comenzii; în acest caz administratorul nu își asumă nici o răspundere în numele firmelor de curierat.
-Administratorul își asumă responsabilitatea în privința livrării produselor comandate de cumpărător. Riscul pierderii bunului se transferă la cumpărător în momentul predării efective a bunului.

Obligațiile cumpărătorului

- să furnizeze informații reale, corecte și actuale despre entitatea să atunci când acestea i se cer, în caz contrar există posibilitatea refuzarii comenzilor;
- să accepte soluționarea eventualelor probleme în termen de 30 de zile de la dată sesizării acestora printr-un email adresat administratorului;
- să accepte TERMENII ȘI CONDIȚIILE administratorului odată cu lansarea comenzilor și să achite contravaloarea mărfii prin metodele puse la dispoziție, la momentul transmiterii comenzii.

Obligațiile vânzătorului

-să pună la dispoziția utilizatorilor gratuit informații profesionale cu privire la produsele și serviciile sale. Conținutul publicat în  magazinul virtual are caracter orientativ. Caracteristicile produselor și documentația tehnică aferentă acestora afișate pe site sunt puse la dispoziție de către producători și furnizori. Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. În funcție de lotul în care au fost fabricate, aspectul real al produsului poate diferi.
- să contacteze clienții pentru confirmarea comenzilor, prin e-mail sau telefonic;
- să livreze produsele în cel mult 30 zile de la confirmarea livrării, dacă acestea sunt în stoc;
- să utilizeze datele personale colectate de la clienți/utilizatori în concordanță cu secțiunea `Confidențialitate`, parte integrantă  din TERMENI ȘI CONDIȚII.

Politica COOKIES

În scopuri tehnice acest website poate utiliza așa-numite cookie-uri (cookies). Un cookie este un text special, trimis de un server unui browser web și apoi trimis înapoi de către browser, de fiecare dată când browser-ul accesează acel server. Cookie-urile (cookies) sunt folosite pentru autentificare precum și pentru urmărirea elementelor de trafic (performanța, analiză, targeting, publicitate); o aplicație este reținerea "coșului de cumparaturi".Cookie-urile "third party" (third party cookies) sunt cookie-urile plasate de terți (sitemele de monitorizare a traficului și de către serverul de găzduire).Cookie-urile NU sunt virusuri sau viermi informatici (NU conțin cod executabil), NU pot citi informații personale de pe computer, NU pot trimite spam.Majoritatea browserelor permit utilizatorului să decidă dacă acceptă sau nu cookie-uri și durata menținerii lor. Setarea browser-ului și a computerului Dvs. depinde în întregime de Dvs.Deoarece sesiunile http sunt vizibile tuturor calculatoarelor din rețea, acestea pot intercepta pachetele de date inclusiv aceste cookie-uri.Cookie-urile ne permit să obținem în mod automat informații cu caracter non-personal dar care nu pot fi în niciun caz asociate vreunei persoane. Aceste informații se referă la tipul de browser pe care îl utilizați, la platforma computerului dumneavoastră și la numele domeniului prin care aveți acces la site-ul nostru.Compania noastră utilizează aceste date cu caracter nepersonal doar pentru monitorizarea traficului și pentru îmbunătățirea serviciilor.

Politică de confidențialitate

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice S.C. OVIDANMARC S.R.L. obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Datele ce vor fi salvate în baza de date S.C. OVIDANMARC S.R.L. sunt: nume, prenume, adresa de email, număr de telefon, adresa și alte date pentru facturare numai dacă acestea sunt oferite în mod voluntar. Refuzul furnizării acestora determina imposibilitatea procesării comenzilor transmise online către magazinul virtual B2BSMOKEMANIA.

Scopul colectării datelor este: onorarea comenzilor, reclamă, marketing, publicitate, statistici,comunicații electronice.
Nu sunteți obligat(a) să furnizați datele. Refuzul dvs. nu determina nici o consecință. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și nu sunt comunicate terților cu excepția partenerilor agreați/furnizorilor de servicii cu care există un contract prin care se protejează aceste date primite de la cumpărător sub sancțiunea obligării la plata de daune interese.
Optarea pentru abonarea la newsletter și participarea voluntară la diverse concursuri/promoții/loterii publicitare implică acceptul utilizatorilor că datele lor personale să fie păstrate și prelucrate de către compania S.C. OVIDANMARC S.R.L..

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să va opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la sediul S.C. OVIDANMARC S.R.L. sau online prin email la adresa vanzari@smokemania.ro.De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.

Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în străinătate.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte sau doriți să le modificați, va rugăm să ne informați cât mai curând posibil.
_______________________________________________________________
Observație:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziție poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare și fiscale, de poliție, justiție, securitate socială). Prin urmare, această mențiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit și fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Litigii 

TERMENII ȘI CONDIȚII GENERALE DE VÂNZARE (TCGV) se supun legislației române. În caz de litigiu, dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu are efect după înregistrarea reclamației la sediul companiei, se va apela la instanța judecătorească a Tribunalului București. S.C. OVIDANMARC S.R.L.  nu răspunde de prejudiciile cauzate fără culpa sa, de nefuncționarea magazinului online sau pentru cele rezultând din imposibilitatea accesării paginilor magazinului virtual (ex: defecțiuni la rețeaua de internet). Forță majoră exonerează de răspundere partea care o invocă.

.