Pentru a putea înregistra o cerere de retur trebuie să intrați în meniul Contul Meu-Retururile Mele și să solicitați un nou retur. Trebuie selectată comanda din care face parte produsul pe care vreți să-l returnați și să completați toate câmpurile obligatorii din formularul de retur.

Imediat ce cererea dumneavoastră este validată de către un operator, trebuie să descărcați formularul de retur disponibil pe pagina returului dumneavoastră , și să trimiteți produsul și formularul semnat către adresa indicată.

În cazul în care returul este acceptat o să trecem imediat la despăgubirea dumneavoastră prin metoda care a fost selectată la trimiterea cererii de retur.

În cazul în care returul nu este acceptat că urmare a nerespectării termenilor și condițiilor site-ului B2B.SmokeMania.ro , o să primiți un mesaj cu motivele care au stat la baza acestei decizii și produsul o să fie livrat înapoi către dumneavoastră. Costurile livrării sunt suportate de către client.

Înainte de a solicita un retur, vă rugăm să citiți din nou termenii și condițiile agreate cu site-ul SmokeMania.ro în momentul plasării comenzii :

Politică de retur

Perioada de retur expiră după 30 zile începând de la ziua la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, altă decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a va retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă În acest scop, puteți folosi modelul de retur alăturat, folosirea lui nu este însa obligatorie.Pentru a respectă termenul-limita de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecințele returului

Dacă va retrageți, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la dată la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a va retrage din prezentul contract. Costurile suplimentare reprezintă orice costuri (transport, livrare, diminuare a valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii calităților și funcționarii produselor, taxe poștale sau de orice altă natură) care urmează a fi suportate de consumator cu ocazia exercitării dreptului de retragere. Costurile aferente serviciului de curierat nu sunt returnabile. Livrarea standard se consideră livrarea oferită gratuit de SMOKE MANIA ONLINE pt comenzi mai mari de 99 RON. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plata că și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane că urmare a unei astfel de rambursări. Putem amâna rambursarea pâna la dată la care primim înapoi produsele sau pâna la momentul la care ne-ați furnizat dovadă că ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă dată cea mai apropiată. 
În cazul în care ați recepționat produse în legătură cu contractul, expediati produsele sau înmânati-le direct nouă în showroom-ul din bd.Barbu Văcărescu, nr.13, București, Sector 2, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 30 de zile.
Sunteți responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționarii produselor.
La solicitarea și cu acordul consumatorului, SC Ovidanmarc SRL poate recomandă cumpărătorului achiziționarea altui produs de o calitate și la un preț echivalent cu cele solicitate în prima comandă. Comandă inițială va fi anulată la dată confirmării comenzii produsului/produselor ce înlocuiesc produsul inițial.

Dacă va gânditi să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a va permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a va oferi 14 zile de utilizare gratuită.

Nu pot fi returnate produsele care:
·      au făcut obiectul unei comenzi speciale
·      au fost distinct personalizate la cererea consumatorului
·      prezintă urme de lovire, deteriorare, uzură
·      nu mai au ambalajul original intact, cu toate accesoriile și eticheta integre.
·      sunt puse prin orice mijloc într-o stare necorespunzătoare repunerii în vânzare
Pentru produsele ridicate de către cumpărător direct din magazin, întrucât cumpărătorul are posibilitatea de a verifică produsul în mod direct, nu se aplică condițiile de retur prevăzute în prezența secțiune.
 
SC Ovidanmarc SRL  va suportă cheltuielile de retur dacă acesta îi este imputabil. (Produsele primite nu corespund comenzii, sunt altele decât cele solicitate prin transmiterea acesteia).
 
Pentru alte informații legate de returul produselor va rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email vanzari@smokemania.ro.