Livrare prin curier

Comenzile plasate pe site-ul SmokeMania.ro sunt expediate prin curierat rapid.

În cazul în care coletul nu se poate livra din cauza că : destinatarul nu răspunde la telefon , adresa completată în momentul efectuării comenzii nu este corectă sau numărul de telefon nu este corect coletul o să fie automat returnat la sediul SC Ovidanmarc SRL . In cazul in care o comanda nu este ridicata, contul dumneavoastra poate fi sters sau dezactivat. 

Livrare prin personal SmokeMania 

 Livrarea se poate face prin personalul propriu SmokeMania doar pentru București. Livrările prin personal propriu se efectuează în termen de 72 de ore ( exceptând weekend-urile sau sărbătorile legale ). Pentru o mai mare rapiditate în livrare se recomandă utilizarea livrării prin curier.  

Ridicare Showroom SmokeMania

Ridicarea produselor din Showroom-ul Smokemania este GRATUITĂ. 

Timp de livrare

SmokeMania.ro procesează comenzile primite în maxim 48 ore , excluzând weekend-urile sau sărbătorile legale. După procesare, comenzile sunt predate imediat curierului care trebuie să livreze în mod normal coletele a doua zi sau în maxim 48 de ore. Excepție fac comenzile plasate de Black Friday și situațiile în care sunt condiții meteo nefavorabile sau alte condiții speciale.  

Anulare comandă

Comenzile se pot anula accesând meniul Contul Meu - Comenzile Mele . Se pot anula doar comenzile care au statusul "în așteptare".